Ramen, deuren, kozijnen (week 5 van de bouw)

Tinie wordt licht!

Dit weekend is onze update wat korter dan normaal. We hebben natuurlijk een vliegende start achter de rug waarin we veel konden laten zien. Vloeren, wanden en indeling zijn opgebouwd. Elektra is grotendeels aangelegd. En ook de leidingen voor het water zitten al ongeveer op hun plek. 

We hebben vorige week de plekken waar de de deuren en de ramen in Tinie komen ook bepaald. Gisteren heeft Bart het hout gehaald voor de kozijnen. Handig als hij is, en ook een beetje eigenwijs, maakt hij alles lekker zelf. Nu moet ik zeggen dat het best makkelijk gaat, als je maar het juiste gereedschap hebt! Het filmpje maakt dat wel duidelijk…

Badkamer

Voor de badkamer hebben we ons oog laten vallen op een mooie strakke en mat witte kom. Dat was best een uitdaging een goede te vinden. We hebben namelijk maar een tiny badkamertje in Tinie. Het laatste wat we willen is dat je bij binnenkomst jezelf als een slang tussen de wastafel aan de ene kant en de wc aan de andere kant moet wurmen… Dus gaan we eerst even goed kijken of het past. En dan bestellen! 

Volgende week weer een update! Tot dan!

Spelen met de Domino