Nog steeds kozijnen! (week 6 van de bouw)

Kozijnen

Ook afgelopen week zijn we druk geweest met het maken van de kozijnen voor ons leuke tiny house. En dat zijn er best veel: 

  • Een hele grote aan de ene korte zijde, met openslaande deuren
  • Een smalle van vloer tot plafond ter hoogte van de keuken
  • Nog zo een en dan in de slaapkamer, in de andere korte zijde
  • Ook in de slaapkamer een groot horizontaal raam
  • Een kozijn voor het badkamerraam
  • En ten slotte een kozijn voor de deur aan de zijkant

Plattegrond

We hebben een mooie plattegrond voor Tinie! Kijk maar bij de foto’s. 

Nu is het wel zo dat we net vandaag hebben besloten om de indeling van de keuken aan te passen. Dus die gaat er iets anders uit zien. We vonden een onderbouw koelkast toch echt iets te klein. Je wil wel een klein voorraadje pils, fris en hapjes in je koeling kwijt, toch? We twijfelen nog over een kleine vaatwasser. Want al woon je klein, dat hoeft geen reden te zijn voor minder luxe in de keuken wat ons betreft. 

Interesse?

We hebben intussen al de eerste geïnteresseerden over de vloer gehad. De eerste reactie was: ‘Wat is ie groot!’. En ja, eerlijk is eerlijk Tinie is geen heel klein tiny huisje. Maar er moet ook gezegd worden dat de loods nét groot genoeg is. Dus Tinie lijkt ook behoorlijk uit de kluiten gewassen tussen 4 muren. Ze heeft een bescheiden 26m2 leefruimte straks. Maar dankzij haar hoge plafonds in woon- en slaapkamer doet ze niet krap aan. 

Heb je intussen ook interesse gekregen? Neem gerust contact op om eens te komen kijken. 

Komende week

Tja, misschien een beetje saai, maar waarschijnlijk gaat het weer over kozijnen…denk dat ze dan wel op hun plek zitten. Maandag wordt een grote vracht Fermacell geleverd. Dit gebruiken we om de wanden mee af te werken. Met een beetje geluk kunnen we hiermee ook starten aankomende week. Dan gaat Tinie er ineens heel anders uitzien, wat minder houterig en meer als een chique appartement.

Filmpjes zijn altijd leuk!