Drie weken bezig

We gaan als een speer! Tinie wordt steeds meer een huisje.

Bijna drie weken bezig

In krap twee en een halve week staan de buitenmuren. Als het even kon waren Bart en Ruben in de loods te vinden om verder te bouwen aan het frame en de wanden. 

Welkom Tinie!

We hebben ons tiny house intussen ‘Tinie’ gedoopt. 

Het werken aan Tinie is een leuk proces. We hadden van te voren namelijk geen tekeningen. Dus we maken alles naar een idee dat we in ons hoofd hebben van hoe het moet worden. 

In de praktijk komt dat er op neer dat we bijna dagelijks aan het nadenken zijn over hoe het beter kan: Klopt de indeling? Voelt alles ruimtelijk genoeg? Komt er genoeg licht binnen? Kun je normaal koken in de keuken? Is er genoeg bergruimte? Om maar even een kleine greep uit onze beslismomenten te nemen.

Eigenaar gezocht

Wist je trouwens dat we Tinie niet voor onszelf maken? We weten zelfs nog niet voor wie ons bouwsel bestemd is! Dus zoek je een Tiny House? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek. En wanneer vaststaat dat jij de eigenaar wordt, dan mag je natuurlijk meebeslissen in alle stappen die we nog gaan nemen. 

Komende week

We zijn bezig om een heuse ‘artist impression’ van Tinie te laten maken. Dat is handig om jullie een beter beeld te geven van hoe Tinie er volgens ons uit moet zien straks. Zodra deze af is zullen we hem natuurlijk showen. We vertellen dan ook meteen wat we allemaal voor speciale features hebben bedacht voor Tinie. 

Komende week gaan we ook verder met de indeling. Er komt boven de badkamer en inbouwkast een kleine loft. Deze is multifunctioneel. Je kunt deze straks gebruiken als opbergruimte maar ook als slaapplek.

Verder gaan we de bergruimte boven de slaapkamer verder afbouwen. Hierin komen veel van de technische zaken te zitten. Denk aan de boiler en warmte terugwin installatie. Maar er komen ook extra inbouwkasten voor alle spullen die je wil opbergen. 

Genoeg te doen dus! Zorg dat je ons volgt op Facebook. Dan mis je niets van ons avontuur met Tinie!